Over ons

Over Den Rooijen & Van Herk Makelaars

Over Den Rooijen & Van Herk Makelaars

Elke dag begint en eindigt met kwaliteit

Onze makelaars gaan voor het beste resultaat bij de verkoop, aankoop en taxaties van huizen en bedrijfspanden.

Dat doen we met een talentvol team, jarenlange ervaring, een doordacht opleidingsplan en vooral vol van ambities. We geloven dat er altijd ruimte is voor verbetering. En willen jouw verwachting keer op keer overtreffen.

Contact opnemen

Beste makelaar van Nederland

Winnaarsmentaliteit wordt beloond!

Met Van Herk Makelaars hebben wij ons al 6 maal de makelaar van het jaar mogen noemen. De laatste keer wonnen wij door onze werkwijze de Nationale Makelaar Award in de categorie "Beste Marketing".

Alles draait bij ons om kwaliteit, simpelweg omdat we de beste makelaar van Nederland willen zijn. Hoe we dat aanpakken? Door naar klanten te luisteren. Het nabellen van de klant geeft een schat aan informatie. Onze drive om continu te innoveren, blijft niet onopgemerkt. Niets mooier dan dat onze aanpak gewaardeerd wordt. De kroon op ons werk!

Bekijk al onze awards
climate-sticker

Elke dag beter

Wij zijn CO2 neutraal

We zoeken altijd naar verbetering, ook als het gaat om een schone toekomst van ons werkgebied. En dat blijft niet bij woorden. Wij zijn de eerste makelaar in Nederland die de CO2-uitstoot compenseert. Dit kost jou niets en draagt bij aan de toekomst van jouw eigen regio. Klimaatneutraal ondernemen is voor ons een serieuze zaak waar we allemaal onze eigen verantwoordelijkheid voor pakken.

Zorg voor een schone toekomst

Leer ons kennen

Onze medewerkers

Jasper den Rooijen

Directeur / NVM Makelaar

Lisanne Nomen-Jansen

Vastgoedadviseur

Isabella Louwerens

Commercieel Binnendienst Medewerker