32 appartementen De Bron – Spetterend Wonen in Waterwijk – IN VOORBEREIDING

Te koop vanaf €332.500 tot €415.000 v.o.n.

Kenmerken

Basiskenmerken

  • Status Beschikbaar
  • Koopsom €332.500 tot €415.000 v.o.n.

  • Woonoppervlakte 63 m2 tot 76 m2
  • Bouwnummers 32

Omschrijving

Laatste woning beschikbaar! Appartementengebouw de Bron. De appartementen zijn variërend in grootte, levensloopbestendig en beschikbaar in elke prijsklasse. Ideaal voor starters – alleen of met zijn twee, young professionals, stellen en als je weer iets kleiner wilt gaan wonen. Er is voor ieder wat wils, want er zijn vier verschillende woningtypen. Net zoals de andere…

Laatste woning beschikbaar!

Appartementengebouw de Bron. De appartementen zijn variërend in grootte, levensloopbestendig en beschikbaar in elke prijsklasse. Ideaal voor starters – alleen of met zijn twee, young professionals, stellen en als je weer iets kleiner wilt gaan wonen.

Er is voor ieder wat wils, want er zijn vier verschillende woningtypen. Net zoals de andere woningen binnen Spetterend Wonen in Waterwijk zijn de appartementen zeer energiezuinig, gasloos en tot in de puntjes afgewerkt. Zo beschikt elk appartement over een aangename living, een of meerdere slaapkamers, een comfortabele badkamer en een fijne buitenruimte. De appartementen liggen aan de noordwestzijde van het nieuwbouwplan, direct aan de waterkade of aan een parkachtig hofje.

Spetterend Wonen in Waterwijk - Wilderszijde - Bergschenhoek
Wat de dag je ook brengt, in Waterwijk kom je spetterend thuis! Dit is straks dé ideale plek om op te groeien, thuis te komen na een dag werken en te genieten samen met familie, buren en vrienden. In Bergschenhoek ontwikkelen en realiseren we Spetterend Wonen in Waterwijk.
Een nieuwbouwwijk met een waterrijk karakter en vlak bij Rotterdam. Speels, groen en uitnodigend. Een plek waar iedereen onbezorgd en relaxed kan wonen. In een dorpse setting, goed bereikbaar en met alle stadse voorzieningen dichtbij.

Een thuis voor iedereen
Spetterend Wonen in Waterwijk is een toegankelijk nieuwbouwproject met ruim 500 zeer energiezuinige woningen en appartementen. Zowel koop als huur, in verschillende grootten en prijsklassen. De ontwikkeling en realisatie van het gevarieerde woningaanbod van rijwoningen, appartementen, herenhuizen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen gebeurt in meerdere fasen.
Zeer energiezuinig wonen
Spetterend Wonen in Waterwijk maakt deel uit van de ambitieuze gebiedsontwikkeling Wilderszijde in de gemeente Lansingerland. Wilderszijde bestaat uit drie verschillende deelgebieden: Groenwijk, Waterwijk en Polderwijk. In totaal komen er circa 2.700 zeer energiezuinige en comfortabele woningen in een groene, waterrijke en veelzijdige woonomgeving. Deze zullen de gemeente de komende jaren een geheel nieuw gezicht geven.

Verrassende architectuur
De woningontwerpen komen van de hand van verschillende gerenommeerde architecten, zoals Steenhuis Bukman Architecten, 4D Architecten en KuiperCompagnons. Zo ontstaat er in hoogte, vorm en uitstraling een afwisselend straatbeeld. Met een mix van platte daken en kappen, metselwerk en hout, lichte en aardse tinten en robuust en verfijnd. Elk blok is herkenbaar, bijvoorbeeld door de verspringende dakranden, wisselend kleurgebruik, variatie in gevelopeningen en geschakeerd metselwerk. Daarbij zijn de woningen natuur inclusief ontworpen, met oog voor het versterken van de biodiversiteit

Beleef het water elke dag
De beleving van het water maakt Spetterend Wonen bijzonder. Elke straat staat op unieke wijze in verbinding met het water. Via houten vlonders, karakteristieke bruggen en ecologische oevers. De groene woonomgeving nodigt uit om te spelen, te wandelen en te sporten. Ontmoetingen aan het water vinden als vanzelf plaats.

Ondanks dat wij deze aanmelding met grote zorgvuldigheid hebben samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.

Het project De Bron - 32 appartementen bestaat uit 32 bouwnummers verdeeld over 4 typen

Media

Ontdek online wat jouw huis waard is

Met de online waardecheck ontdek je in een paar minuten de geschatte waarde van jouw huis

Online waardecheck

In de buurt

Geïnteresseerd?

Bel met Den Rooijen & Van Herk Makelaars

shape

Stuur een bericht

privacyverklaring