/ Wonen / Taxatie

Betrouwbare taxatie

Taxatie huis

Taxatie aanvragen

privacyverklaring

Direct een taxatie aanvragen

Hoe wordt de 'echte' waarde bepaalt?

Een taxatie is een berekening door een gecertificeerde makelaar-taxateur aangesloten bij het NRVT en NWWI, waarin de waarde van een huis wordt vastgelegd in een taxatierapport. Een taxatie kan gebruikt worden voor bijvoorbeeld het afsluiten, oversluiten of verhogen van je hypotheek, bij echtscheiding (boedelverdeling) of bij verbouwplannen.

0181 637 660

Met het keurmerk van NWWI zijn geldverstrekkers en andere betrokkenen verzekerd van een betrouwbare woningtaxatie.

Betrouwbaarheidsgarantie

Op onze taxaties

Met het keurmerk van NWWI zijn geldverstrekkers en andere betrokkenen verzekerd van een betrouwbare woningtaxatie. Wij voldoen aan de strenge kwaliteitseisen van het NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs) en het NWWI. Bovendien zijn we aangesloten bij het Taxatie Management Instituut (TMI), relevant bij bedrijfstaxaties.

Zodra een taxatieopdracht bij ons binnen komt nemen wij direct contact op voor het inplannen van afspraak voor opname/inspectie van jouw (nieuwe) huis. Na opname van het huis werken wij onze taxatierapporten binnen 72 uur helemaal uit en ontvangt je per e-mail het digitale taxatierapport.

Werkwijze

Wat houdt een taxatie van jouw huis in

Taxateurs van Den Rooijen & Van Herk makelaars zijn ervaren, gaan grondig te werk en worden erkend door het NWWI. Om een taxatierapport uit te kunnen werken komen we graag bij jouw (nieuwe) huis langs om zowel de binnen- als buitenkant te kunnen beoordelen. We kijken naar de woonoppervlakte en indeling van de huis, maar ook de staat van onderhoud, energiezuinigheid, ligging, locatie en referenties van vergelijkbare huizen worden door ons in het taxatierapport opgenomen. Daarnaast zijn wij verplicht om onderzoek te doen naar het vigerende bestemmingsplan en de bodemgesteldheid.

Het regelen van een taxatie werkt bij ons snel en eenvoudig. Door hieronder op de vestiging van jouw keuze te klikken, geef je meteen opdracht tot het uitvoeren van een NWWI-taxatie. Onze medewerkers op de gewenste locatie nemen jouw aanvraag rechtstreeks in behandeling.

Onze andere diensten

Waar kunnen wij mee helpen?

Onze makelaars gaan voor het beste resultaat bij de verkoop, aankoop en taxaties.

Dat doen we met een talentvol team, jarenlange ervaring, een doordacht opleidingsplan en vooral vol van ambities. We geloven dat er altijd ruimte is voor verbetering. En willen jouw verwachting keer op keer overtreffen.

Aankoop

Ben jij aan het dromen over een andere plek om te wonen? Laat onze ervaren aankoopmakelaars je helpen.

Aankoopservice
Verkoop

Kantoor, horecagelegenheid, bedrijfsobject, winkel of wooncomplex verkopen?

Vastgoed samen succesvol verkopen
Waardebepaling

Wij geven je GRATIS inzicht in de waarde van jouw huis.

Geef de waarde van mijn huis
Hypotheekadvies

Als je verhuisplannen hebt, is het belangrijk dat je zo snel mogelijk jouw financiële mogelijkheden checkt bij een hypotheekadviseur.

Hypotheekadvies
Zoekprofiel

Heb jij jouw droomhuis nog niet gevonden? Laat ons je helpen met een GRATIS zoekprofiel.

Plaats een zoekopdracht
shape