De Werf

Te koop vanaf €400.000 tot €852.000 v.o.n.

Kenmerken

Basiskenmerken

 • Status Beschikbaar
 • Start bouw 15/03/2023
 • Koopsom €400.000 tot €852.000 v.o.n.

 • Woonoppervlakte 89 m2 tot 200 m2
 • Bouwnummers 74

Omschrijving

DE WERF, BOUW GESTART! Bouw van De Werf is gestart! Begin september was het officiële startmoment van de bouwactiviteiten op de Mient in Capelle aan den IJssel. Nog geen keuze gemaakt? Het kan nog! Het project is al voor een groot deel verkocht. Voor wie nog heeft gewacht op het officiële startschot: er zijn nog een aantal appartementen en Stadswoningen…

DE WERF, BOUW GESTART!
Bouw van De Werf is gestart! Begin september was het officiële startmoment van de bouwactiviteiten op de Mient in Capelle aan den IJssel. Nog geen keuze gemaakt? Het kan nog!
Het project is al voor een groot deel verkocht. Voor wie nog heeft gewacht op het officiële startschot: er zijn nog een aantal appartementen en Stadswoningen beschikbaar.

Snelle beslissers kunnen dus nog een verhuizing naar De Werf plannen. In de woningkiezer en op Funda zijn de nog beschikbare appartementen en stadswoningen terug te vinden.

STOER, STIJLVOL EN STADS WONEN IN CAPELLE AAN DEN IJSSEL
Vervallen bedrijfspanden maken plaats voor wonen in industriële architectuur. Op de Mient komen 46 appartementen en 28 stadswoningen. Dichtbij het centrum en de IJssel, alle voorzieningen om de hoek en in no-time naar Rotterdam.

Nieuwbouwproject De Werf wordt een uniek stuk Capelle met grote woningen voor gezinnen, ruime appartementen en dito buitenruimtes. Ook is er ruimte voor ontmoetingen en spelen in het openbaar groen.

OOG OP DE TOEKOMST
Ooit was de Werf het decor van de scheepsbouwers van Vuyk & Zn., nu krijgt het een nieuwe toekomst als modern woongebied. De ruime appartementen en stadswoningen bieden straks volop ruimte voor bijvoorbeeld thuiswerken. Oog voor duurzaamheid is vanzelfsprekend en komt onder andere terug in hoogwaardig materiaalgebruik.

Tuinen, dakterrassen en balkons liggen gunstig op de zon en parkeren kan voor de deur of in de stallingsgarage op de begane grond. Fietsliefhebbers pakken hun fiets uit de berging of de speciaal daarvoor bestemde stalling.

ALLES IN DE BUURT
De nieuwe versafdeling in de Koperwiek, winkelcentrum Slotplein, zwemmen in Aquapelle, naar school op de Meeuwensingel, alle faciliteiten zijn aanwezig in de directe omgeving van de Werf. Via het bruggetje loop je zo de trap op naar de IJssel voor een hapje en een drankje op een terras aan het water. De stad uit kan via de metro of goed bereikbare uitvalswegen.

INSCHRIJVEN BIJ INTERESSE
De woningen zijn ruim, appartementen vanaf circa 90 tot 160 m2 en de stadswoningen vanaf circa 125 tot 200 m2. Als je geïnteresseerd bent in wonen op De Werf schrijf je dan in via de projectwebsite: nieuwbouw-opdewerf.nl

Ondanks dat wij deze aanmelding met grote zorgvuldigheid heeft samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.

Het project De Werf bestaat uit 74 bouwnummers verdeeld over 6 typen

Media

Ontdek online wat jouw huis waard is

Met de online waardecheck ontdek je in een paar minuten de geschatte waarde van jouw huis

Online waardecheck

In de buurt

Geïnteresseerd?

Bel met Den Rooijen & Van Herk Makelaars

shape

Stuur een bericht

privacyverklaring

De Werf

Te koop vanaf €1 tot €1 v.o.n.

Kenmerken

Basiskenmerken

 • Status Beschikbaar
 • Start bouw 15/03/2023
 • Koopsom €1 tot €1 v.o.n.

 • Woonoppervlakte Array m2
 • Bouwnummers Array
 • Plaats Capelle aan den ijssel
 • Postcode 2903 lc

Omschrijving

De werf start definitief! de sloop van de oude gebouwen is gestart en aansluitend in de zomer van 2023 start de bouw van de werf! nog geen keuze gemaakt? het kan nog! het project is al voor een groot deel verkocht. voor wie nog heeft gewacht op het officiële startschot om daadwerkelijk te mogen bouwen: er zijn nog een aantal appartementen en stadswoningen…

De werf start definitief!
de sloop van de oude gebouwen is gestart en aansluitend in de zomer van 2023 start de bouw van de werf!

nog geen keuze gemaakt? het kan nog!
het project is al voor een groot deel verkocht. voor wie nog heeft gewacht op het officiële startschot om daadwerkelijk te mogen bouwen: er zijn nog een aantal appartementen en stadswoningen beschikbaar.

snelle beslissers kunnen dus nog een verhuizing naar de werf plannen. in de woningkiezer en op funda zijn de nog beschikbare appartementen en stadswoningen terug te vinden.

stoer, stijlvol en stads wonen in capelle aan den ijssel
vervallen bedrijfspanden maken plaats voor wonen in industriële architectuur. op de mient komen 46 appartementen en 28 stadswoningen. dichtbij het centrum en de ijssel, alle voorzieningen om de hoek en in no-time naar rotterdam.

nieuwbouwproject de werf wordt een uniek stuk capelle met grote woningen voor gezinnen, ruime appartementen en dito buitenruimtes. ook is er ruimte voor ontmoetingen en spelen in het openbaar groen.

oog op de toekomst
ooit was de werf het decor van de scheepsbouwers van vuyk & zn., nu krijgt het een nieuwe toekomst als modern woongebied. de ruime appartementen en stadswoningen bieden straks volop ruimte voor bijvoorbeeld thuiswerken. oog voor duurzaamheid is vanzelfsprekend en komt onder andere terug in hoogwaardig materiaalgebruik.

tuinen, dakterrassen en balkons liggen gunstig op de zon en parkeren kan voor de deur of in de stallingsgarage op de begane grond. fietsliefhebbers pakken hun fiets uit de berging of de speciaal daarvoor bestemde stalling.

alles in de buurt
de nieuwe versafdeling in de koperwiek, winkelcentrum slotplein, zwemmen in aquapelle, naar school op de meeuwensingel, alle faciliteiten zijn aanwezig in de directe omgeving van de werf. via het bruggetje loop je zo de trap op naar de ijssel voor een hapje en een drankje op een terras aan het water. de stad uit kan via de metro of goed bereikbare uitvalswegen.

prognose planning
de bouw (na de sloop) neemt circa anderhalf jaar in beslag.

inschrijven bij interesse
de woningen zijn ruim, appartementen vanaf circa 90 tot 160 m2 en de stadswoningen vanaf circa 125 tot 200 m2. als je geïnteresseerd bent in wonen op de werf schrijf je dan in via de projectwebsite: nieuwbouw-opdewerf.nl

ondanks dat van herk (nieuwbouw) makelaardij deze aanmelding met grote zorgvuldigheid heeft samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.

Media

Ontdek online wat jouw huis waard is

Met de online waardecheck ontdek je in een paar minuten de geschatte waarde van jouw huis

Online waardecheck

In de buurt

Geïnteresseerd?

Bel met Den Rooijen & Van Herk Makelaars

shape

Stuur een bericht

privacyverklaring