Lopik Oost Fase 2

Te koop vanaf €315.000 tot €949.000 v.o.n.

Kenmerken

Basiskenmerken

  • Status Beschikbaar
  • Start bouw 26/04/2024
  • Koopsom €315.000 tot €949.000 v.o.n.

  • Woonoppervlakte 71 m2 tot 225 m2
  • Bouwnummers 17

Omschrijving

Lopik Oost: Wonen waar de zon opkomt De bouw van fase 2 is van start gegaan en er zijn nog enkele vrijstaande woningen met eigen toegangsbrug te koop. Fase 2 bestaat uit 4 vrijstaande woningen en 12 starterswoningen, deze zijn gelegen aan de noordzijde van het plan. In de tweede fase zullen 12 starterswoningen en 4 vrijstaande woningen worden gebouwd. De 4 vrijstaande…

Lopik Oost: Wonen waar de zon opkomt

De bouw van fase 2 is van start gegaan en er zijn nog enkele vrijstaande woningen met eigen toegangsbrug te koop.

Fase 2 bestaat uit 4 vrijstaande woningen en 12 starterswoningen, deze zijn gelegen aan de noordzijde van het plan. In de tweede fase zullen 12 starterswoningen en 4 vrijstaande woningen worden gebouwd. De 4 vrijstaande woningen zijn momenteel te koop. De 4 vrijstaande woningen uit de tweede fase zijn ontworpen door René Smit Architecten uit Zeewolde. De 12 starterswoningen zijn allen verkocht.

In de eerste fase van Lopik Oost zijn seniorenwoningen, twee onder één kapwoningen en vrijstaande woningen gebouwd en inmiddels opgeleverd. Momenteel is er nog 1 bouwkavel (36) beschikbaar uit fase 1.
Kijk op lopikoost.nl voor meer informatie over de beschikbaarheid of neem contact op met de verkopend makelaar.

Algemeen
Aan de oostzijde van Lopik dorp zal een nieuwe woonwijk gerealiseerd gaan worden. In 'Lopik Oost' zal ruimte zijn voor een uiteenlopend woningbouwprogramma, van vrijstaande woningen en twee onder één kapwoningen tot rijwoningen en appartementen. Ook zal er ruimte zijn voor zogenaamde starters- en seniorenwoningen. Kortom, een prettige mix van bewoners en leefstijlen.

Locatie
Lopik Oost is gelegen aan de rand van het dorp. De voorzieningen zoals winkels, basisscholen, medisch centrum, openbaar vervoer en verschillende sportgelegenheden zijn goed bereikbaar. Het centrum van Lopik ligt op loopafstand. Vanuit de woningen bent u vrijwel direct in het buitengebied en het polderlandschap, de wandel en fietsroutes zijn goed bereikbaar. Lopik ligt tussen IJsselstein en Schoonhoven, beide zijn goed en snel bereikbaar via de provinciale weg.

Planning
De bouw is gestart en de verwachte oplevering is gepland voor juni van 2025. Meer weten over project Lopik Oost, bekijk lopikoost.nl voor meer informatie.

Ondanks dat Van Herk Nieuwbouwmakelaars deze aanmelding met grote zorgvuldigheid heeft samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.

Het project Lopik Oost fase 2 bestaat uit 17 bouwnummers verdeeld over 3 typen

Media

Bouwtypes

Bouwnummer
Status
Woonoppervlakte
Kamers
Koopsom
Bouwnummer
Status
Woonoppervlakte
Kamers
Koopsom
Bouwnummer
Status
Woonoppervlakte
Kamers
Koopsom
Bouwnummer
Status
Woonoppervlakte
Kamers
Koopsom
Bouwnummer
Status
Woonoppervlakte
Kamers
Koopsom
Blaarkop — Bouwnummer 3
Onder optie
218 m²
5
€ 849.000
Blaarkop — Bouwnummer 1
Verkocht onder voorbehoud
225 m²
5
€ 949.000
Blaarkop — Bouwnummer 2
Verkocht onder voorbehoud
218 m²
5
€ 849.000
Blaarkop — Bouwnummer 4
Beschikbaar
218 m²
5
€ 899.000
Bouwnummer
Status
Woonoppervlakte
Kamers
Koopsom

Ontdek online wat jouw huis waard is

Met de online waardecheck ontdek je in een paar minuten de geschatte waarde van jouw huis

Online waardecheck

In de buurt

Geïnteresseerd?

Bel met Den Rooijen & Van Herk Makelaars

shape

Stuur een bericht

privacyverklaring