Polderwijk fase 1

Te koop vanaf €520.500 tot €1.035.000 v.o.n.

Kenmerken

Basiskenmerken

  • Status Beschikbaar
  • Koopsom €520.500 tot €1.035.000 v.o.n.

  • Woonoppervlakte 116 m2 tot 172 m2
  • Bouwnummers 47

Omschrijving

In verkoop: Polderwijk Welkom in Polderwijk! Het meest zuidelijke stukje van Wilderszijde grenst aan de polder. Het buurtje is groen, met ruime tuinen, groene hegjes en slootjes met natuurlijke oevers. Je vindt hier rijwoningen, ruime 2-onder-1 kappers en vrijstaande woningen. Direct aan Polderwijk grenst Park de Polder, waar je heerlijk kunt wandelen en struinen. Of…

In verkoop: Polderwijk

Welkom in Polderwijk!
Het meest zuidelijke stukje van Wilderszijde grenst aan de polder. Het buurtje is groen, met ruime tuinen, groene hegjes en slootjes met natuurlijke oevers. Je vindt hier rijwoningen, ruime 2-onder-1 kappers en vrijstaande woningen. Direct aan Polderwijk grenst Park de Polder, waar je heerlijk kunt wandelen en struinen. Of gewoon genieten vanaf een bankje, uitkijkend in de verte. Ontdek ons Lansingerleven in Polderwijk!

Wie wilder niet wonen?
Lekker een stuk lopen met de hond of na je werk even ontspannen aan het water. Polderwijk is een ruim opgezette buurt, waar je heerlijk woont. Je ontmoet elkaar hier bij de natuurlijke speelplekken, op de hoek van de straat, of tijdens een wandeling door het park. En met de fiets zit je zo in Rotterdam, Midden-Delfland of Delft. En heb je nog een boodschap nodig, of zin in een heerlijke cappuccino? Dan wandel of fiets je even naar Groenwijk of het centrale park. Met nog geen 5 minuten ben je er.

Polderwijk fase 1 is in verkoop
In Polderwijk fase 1 worden 47 woningen gebouwd. Deze fijne gezinswoningen beschikken over een ruime woonkamer, 3 of 4 slaapkamers, een zolder en een heerlijke achtertuin. De houten accenten en veranda’s geven Polderwijk dat landelijke gevoel. Het gebruik van duurzame materialen staat hier voorop. Zo zijn de woningen energieneutraal en is Polderwijk klimaatadaptief, wat betekent dat er bij de bouw rekening gehouden wordt met de veranderingen van het klimaat.

In Polderwijk fase 1 vind je een Rijwoningen, herenhuizen, 2 onder 1 kapwoningen en vrijstaande woningen om uit te kiezen. Interesse om van Polderwijk fase 1 jouw nieuwe thuis te maken? Alle informatie over de woningen staat online en je kunt deze downloaden via de projectwebsite.

Het landschap tot aan je voordeur
Schuif de gordijnen open en je kijkt uit op de polder of een van de vele groene straatjes en slootjes. Het polderlandschap voel je in dit buurtje overal. Wil jij de natuur opzoeken dan wandel of fiets je in Park de Polder de natuur in. Net als de rest van Wilderszijde is ook Polderwijk autoluw. Zo is er alle ruimte voor de kinderen om te spelen. Terwijl jij op dat bankje geniet de groene omgeving en een goed boek of een goed gesprek met een fijne buur.

Extra informatie omgeving
Wij doen ons uiterste best om jou te voorzien van alle relevante informatie die nodig is bij het maken van de keuze voor Wilderszijde. Op onze website proberen we goed de sfeer over te brengen van de wijk. Desondanks vinden wij het belangrijk om jou een volledig beeld te geven van de omgeving, waardoor jij een weloverwogen keuze kunt maken.

Als jij kiest voor Wilderszijde een woning in Wilderszijde, dan is het goed om te weten dat je in de nabijheid van Rotterdam The Hague Airport woont. Ten noord-westen van de wijk ligt de HSL en in de buurt van Wilderszijde wordt ook gewerkt aan het beter bereikbaar maken van de randstad door de verlenging van de A16 naar de A13.

De ontwikkeling Wilderszijde voldoet aan alle regelgeving en eisen voor het bouwen van woningen. Ook het bestemmingsplan is onherroepelijk vastgesteld. Heb je vragen over de impact hiervan op het (toekomstige) leven in Wilderszijde, neem dan contact met ons op.

Nieuwsgierig? Neem gerust contact met ons op!

Ondanks dat Van Herk Nieuwbouwmakelaars deze aanmelding met grote zorgvuldigheid heeft samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.

Het project Polderwijk fase 1bestaat uit 47 bouwnummers verdeeld over 4 typen

Media

Bouwtypes

Bouwnummer
Status
Woonoppervlakte
Kamers
Koopsom
Polderwijk fase 1 — Bouwnummer 112
Verkocht onder voorbehoud
131 m²
4
€ 685.000
Polderwijk fase 1 — Bouwnummer 111
Onder optie
145 m²
4
€ 629.000
Polderwijk fase 1 — Bouwnummer 110
Verkocht onder voorbehoud
131 m²
4
€ 589.000
Polderwijk fase 1 — Bouwnummer 109
Verkocht onder voorbehoud
131 m²
4
€ 695.000
Polderwijk fase 1 — Bouwnummer 108
Verkocht onder voorbehoud
131 m²
4
€ 669.000
Polderwijk fase 1 — Bouwnummer 107
Verkocht onder voorbehoud
145 m²
4
€ 629.000
Polderwijk fase 1 — Bouwnummer 106
Onder optie
131 m²
4
€ 601.500
Polderwijk fase 1 — Bouwnummer 105
Verkocht onder voorbehoud
131 m²
4
€ 669.000
Bouwnummer
Status
Woonoppervlakte
Kamers
Koopsom
Bouwnummer
Status
Woonoppervlakte
Kamers
Koopsom
Bouwnummer
Status
Woonoppervlakte
Kamers
Koopsom

Ontdek online wat jouw huis waard is

Met de online waardecheck ontdek je in een paar minuten de geschatte waarde van jouw huis

Online waardecheck

In de buurt

Geïnteresseerd?

Bel met Den Rooijen & Van Herk Makelaars

shape

Stuur een bericht

privacyverklaring