Spetterend Wonen in Waterwijk Fase 2

Te koop vanaf €435.000 tot €975.000 v.o.n.

Kenmerken

Basiskenmerken

  • Status Beschikbaar
  • Start bouw 01/09/2024
  • Koopsom €435.000 tot €975.000 v.o.n.

  • Woonoppervlakte 97 m2 tot 206 m2
  • Bouwnummers 26

Omschrijving

*VERKOOP FASE 2 GESTART* Wat de dag je ook brengt, in Waterwijk kom je spetterend thuis! Dit is straks dé ideale plek om op te groeien, thuis te komen na een dag werken en te genieten samen met familie, buren en vrienden. In Bergschenhoek ontwikkelen en realiseren we Spetterend Wonen in Waterwijk. Een nieuwbouwwijk met een waterrijk karakter en vlak bij Rotterdam.…

*VERKOOP FASE 2 GESTART*

Wat de dag je ook brengt, in Waterwijk kom je spetterend thuis! Dit is straks dé ideale plek om op te groeien, thuis te komen na een dag werken en te genieten samen met familie, buren en vrienden. In Bergschenhoek ontwikkelen en realiseren we Spetterend Wonen in Waterwijk. Een nieuwbouwwijk met een waterrijk karakter en vlak bij Rotterdam. Speels, groen en uitnodigend. Een plek waar iedereen onbezorgd en relaxed kan wonen. In een dorpse setting, goed bereikbaar en met alle stadse voorzieningen dichtbij.

Een thuis voor iedereen
Spetterend Wonen in Waterwijk is een toegankelijk nieuwbouwproject met ruim 500 zeer energiezuinige woningen en appartementen. Zowel koop als huur, in verschillende grootten en prijsklassen. De ontwikkeling en realisatie van het gevarieerde woningaanbod van rijwoningen, appartementen, herenhuizen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen gebeurt in meerdere fasen.

Zeer energiezuinig wonen
Spetterend Wonen in Waterwijk maakt deel uit van de ambitieuze gebiedsontwikkeling Wilderszijde in de gemeente Lansingerland. Wilderszijde bestaat uit drie verschillende deelgebieden: Groenwijk, Waterwijk en Polderwijk. In totaal komen er circa 2.700 zeer energiezuinige en comfortabele woningen in een groene, waterrijke en veelzijdige woonomgeving. Deze zullen de gemeente de komende jaren een geheel nieuw gezicht geven.

Verrassende architectuur
De woningontwerpen komen van de hand van verschillende gerenommeerde architecten, zoals Steenhuis Bukman Architecten, 4D Architecten en KuiperCompagnons. Zo ontstaat er in hoogte, vorm en uitstraling een afwisselend straatbeeld. Met een mix van platte daken en kappen, metselwerk en hout, lichte en aardse tinten en robuust en verfijnd. Elk blok is herkenbaar, bijvoorbeeld door de verspringende dakranden, wisselend kleurgebruik, variatie in gevelopeningen en geschakeerd metselwerk. Daarbij zijn de woningen natuurinclusief ontworpen, met oog voor het versterken van de biodiversiteit.
Beleef het water elke dag

De beleving van het water maakt Spetterend Wonen bijzonder. Elke straat staat op unieke wijze in verbinding met het water. Via houten vlonders, karakteristieke bruggen en ecologische oevers. De groene woonomgeving nodigt uit om te spelen, te wandelen en te sporten. Ontmoetingen aan het water vinden als vanzelf plaats.

Rijwoning type Poel
In deze comfortabele rijwoningen voelt iedereen zich thuis. Compact en overzichtelijk, in een rij van 7 woningen aan het water. Elke woning heeft een fraaie, zonnige tuin met een aparte houten berging. Deze moderne woningen hebben 3 woonlagen en een schuine kap. De nuances in het metselwerk zorgen voor een speelse en moderne uitstraling. Met circa 100 m² is er volop leefruimte voor het hele gezin. Met 2 slaapkamers en een complete badkamer op de 1e verdieping biedt dit type woning alle comfort. Een vaste trap leidt je naar de zolderverdieping van circa 21 m² met een aparte ruimte voor de wasmachine en droger. Een dakraam zorgt voor een natuurlijke lichtinval.

Verandawoning type Rivier & type Rivier?
Fraai, comfortabel en eigentijds. Dat zijn de 10 woningen, verdeeld over 2 blokken van 5 woningen, van het type Rivier in fase 2 van Spetterend Wonen in Waterwijk. De houten pergola aan de voorzijde van deze rustig gelegen verandawoningen versterkt de beleving van wonen aan het water. Vanaf hier heb je een mooi zicht op de ecologische groene oever met fijne speelplek en mooie waterpartij. Van dit type zijn er twee varianten: 5 rivierwoningen hebben een pergoladiepte van 1 meter, de andere 5 woningen beschikken over een 2 meter diepe pergola. Je geniet van een woonoppervlak van circa 103 tot 114 m², verdeeld over 3 woonlagen met een vrij indeelbare zolder van circa 25 m² of 31 m². De schuine kap is voorzien van een dakraam. Op de 1e verdieping vind je 2 slaapkamers en een comfortabele badkamer. Het wooncomfort wordt versterkt door de uitstekende isolatie, fijne tuin en een knus wandelparkje aan de achterzijde. Ook zijn er mogelijkheden om een uitbouw te plaatsen of voor een dakkapel aan de achterzijde. De hoekwoning is met een opvallende tuitgevel een echte eyecatcher in de wijk.

Half vrijstaande villa type Zee
Eigentijds, comfortabel en smaakvol. Dat zijn de 6 half vrijstaande villa’s aan het water met circa 139 m² aan leefruimte. Met hun unieke, karakteristieke uitstraling geven ze Spetterend Wonen in Waterwijk nog meer cachet. Of je nu een groter gezin hebt of vanuit huis wilt werken, deze woningen spreken met 3 ruime (slaap)kamers, een woonkamer met open keuken van bijna 40 m² en een dakterras van circa 18 m² tot de verbeelding. Daarbij geniet je van de waterrijke omgeving in je comfortabele tuin direct aan het water gelegen en voorzien van uitnodigend vlonderterras, aparte houten berging en groene afscheidingen met hagen. En parkeren doe je heel eenvoudig op eigen terrein. Er is ruimte voor maar liefst 2 auto’s. En het mooie is dat je zelf kunt kiezen of je de woonkamer of de keuken aan de achterzijde van je woning wilt.

Vrijstaande villa type Singel
Deze 2 zeer energiezuinige, vrijstaande villa’s schitteren in de waterrijke omgeving. De woningen hebben een klassiekere uitstraling, met mooie nuances in het metselwerk, en tellen 3 woonlagen. Vanuit de grote woonkamer – waar het heerlijk tafelen is met vrienden en familie – loop je zo de tuin in. Ook de aansluitende buitenberging van circa 18 m² is via binnen te bereiken. Op de 1e verdieping vind je 2 grote slaapkamers, 1 kleinere slaapkamer, een rijk uitgeruste badkamer en een separaat 2e toilet. Op de 2e verdieping is er nog ruimte voor 2 extra slaapkamers met behoud van voldoende opbergruimte. Bijzonder is dat deze woningen direct aan het water liggen. Een mooi vlonderterras zorgt ervoor dat je maximaal kunt genieten van de ruimte in deze waterrijke omgeving. Naast alle comfort, zijn deze supergoed geïsoleerde woningen ook zeer energiezuinig en perfect afgewerkt.

Vrijstaande villa type Oceaan
Ruimte en luxe. Dat biedt deze exclusieve vrijstaande woning in Spetterend Wonen in Waterwijk. Hier heb je alle ruimte om heerlijk te genieten aan het water. Zo loop je vanuit de woonkamer direct je tuin in, waar je – heel luxe – woont direct aan het water met een eigen houten vlonderterras. Deze stijlvolle vrijstaande villa telt zelfs 3,5 woonlagen en is helemaal afgestemd op jouw woonbehoeften. Het eigentijdse ontwerp – met een woonoppervlak van ruim 206 m² – biedt het comfort van maar liefst 5 slaapkamers, een grote woonkamer met keuken van circa 42 m², een separaat toilet op de 1e verdieping, een ruime badkamer op de 2e verdieping, een inpandige garage en de mogelijkheid voor een studio, kantoor of atelier aan huis op de 3e verdieping. In Oceaan ervaar je de perfecte combinatie van stijl, functionaliteit en comfort. Bovendien is de woning zeer energiezuinig.

Ondanks dat wij deze aanmelding met grote zorgvuldigheid hebben samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat.
Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.

Het project Spetterend Wonen in Waterwijk fase 2 bestaat uit 26 bouwnummers verdeeld over 5 typen

Media

Ontdek online wat jouw huis waard is

Met de online waardecheck ontdek je in een paar minuten de geschatte waarde van jouw huis

Online waardecheck

In de buurt

Geïnteresseerd?

Bel met Den Rooijen & Van Herk Makelaars

shape

Stuur een bericht

privacyverklaring