/ De Kolk – Fase 2 succesvol in verkoop!
Nieuwsoverzicht

nieuws

De Kolk – Fase 2 succesvol in verkoop!

Na de verkoop van de Kolk fase 1 is de start verkoop van de 46 woningen van fase 2 eveneens succesvol verlopen. Ook hier zijn wij weer positief verrast door de enorme belangstelling en het aantal inschrijvingen. Inmiddels zijn bijna alle woningen in fase 1 verkocht en staan alle woningen in fase 2 onder optie. Een groot deel hiervan heeft reeds aangegeven te willen kopen. Vanwege de vele inschrijvingen is er een grote reservelijst. Deze wordt benaderd indien er opties afvallen. Inschrijven voor de reservelijst kan nog altijd via de website!

Het vervolg fase 3
Heb je je kans op een woning van fase 1 en/of 2 gemist, maar wil je graag wonen in deze bruisende buurt? Fase 3 van de Kolk is in ontwikkeling! Hier komt weer een mix van verschillende rijwoningen, dit keer ook aangevuld met tweekappers. Naar verwachting start de verkoop in het eerste kwartaal van 2022.

Via de nieuwsbrief houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen. Je ontvangt automatisch bericht als er meer informatie over de derde fase beschikbaar komt. Goed om te weten: voor de volgende fase dien je je opnieuw in te schrijven zodra de verkoop start.

Projectwebsite