/ NVM Open Huizen Dag – 26 maart 2022
Nieuwsoverzicht

nieuws

NVM Open Huizen Dag – 26 maart 2022

De laatste jaren is de NVM Open Huizen Dag uitgegroeid tot een begrip. Woningzoekers konden naar te koop staande huizen om vrijblijvend en zonder afspraak het huis te bezichtigen. Vorig jaar heeft de NVM besloten om tijdens de NVM Open Huizen Dag de woonvragen uit de markt centraal te zetten. Ook deze editie op 26 maart a.s. staan alle woonvragen centraal.

Nieuwe NVM Open Huizen Dag

De NVM speelt net als Den Rooijen & Van Herk Makelaardij in op de actuele woningmarkt door de woonvragen centraal te laten staan. Wij hebben hiervoor de laatste jaren zelf al enkele succesvolle actiedagen georganiseerd, want elke huizenbezitter kan met vragen zitten die aansluiten op zijn of haar persoonlijke situatie.

Deze actiedagen worden nu landelijk ondersteund door diverse NVM Makelaars. Op 26 maart aanstaande komen onze makelaars dit keer bij jou thuis voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Mogelijk ben je benieuwd wat jouw huis waard is of overweeg je om je huis te verkopen. Natuurlijk wil je dan weten of er ook een nieuw huis voor jouw beschikbaar is op een goede locatie.

Het is ook mogelijk dat je al een prachtig huis hebt maar alsnog een verbouwing overweegt of de woning wilt gaan verduurzamen. Het kan ook heel goed dat jij vragen hebt over de meerwaarde voor je huis.

Afspraak maken

Wij kunnen ons voorstellen dat jij alvast jouw plekje voor 26 maart 2022 wilt reserveren. Via onderstaande knoppen neem je contact op met onze vestiging en kun je jouw voorkeuren voor een tijdsvlak doorgeven. Wij zullen dan jouw afspraak zo snel mogelijk inplannen.

Is het voor jou niet mogelijk om een afspraak op 26 maart te plannen? Ook de rest van de week (maandag 28 maart tot en met vrijdag 1 april) hebben wij een aantal plekken vrij gemaakt om jouw vragen te beantwoorden.

Telefoon: Spijkenisse Email: Spijkenisse